Το Toyota C-HR στο Ring


Το πολύαναμενόμενο μικρό crossover της Toyota, το C-HR, θα αποκτήσει και αγωνιστική εκδοχή η οποία θα λάβει μέρος στον 24ώρο αγώνα του Nurburgring.

 

Το Toyota C-HR στο Ring

 

Το μικρό crossover της Toyota, το C-HR, θα παρουσιαστεί το Μάρτιο και πολύ σύντομα θα αποκτήσει και αγωνιστική εκδοχή για τον 24ώρο αγώνα του Nurburgring.

Το Toyota C-HR στο Ring

 

Το πολύαναμενόμενο μικρό crossover της Toyota, το C-HR, θα αποκτήσει και αγωνιστική εκδοχή η οποία θα λάβει μέρος στον 24ώρο αγώνα του Nurburgring. Η Toyota Gazoo Racing ανακοίνωσε τις προθέσεις της να εμφανιστεί με τρία αυτοκίνητα στη 10η συνεχή παρουσία της στον αγώνα αντοχής. Ένα από τα εν λόγω οχήματα φαίνεται πως θα είναι ένα αγωνιστικών προδιαγραφών C-HR, ενώ θα πλαισιώνεται από τα Lexus RC και RC F.

Λεπτομέρειες για το αγωνιστικό C-HR δεν υπάρχουν προς το παρόν, αλλά η Toyota λέει πως θα βρίσκεται κοντά στην έκδοση παραγωγής του, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Οπότε αυτό που βλέπουμε στην ψηφιακή εικόνα μοιάζει πιο πολύ στο αυτοκίνητο παραγωγής, παρά το πρωτότυπο που γνωρίσαμε στην περασμένη έκθεση Παρισιού. Αν εξαιρέσεις βέβαια τους αεραγωγούς, τις αεροτομές κ.τ.λ…

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Μαΐου στην μήκους 15 μιλίων διαδρομή που συνδυάζει το διάσημο Nordschleife και το German Grand Prix Circuit.


Πηγή: autotriti.r

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ