Το νέο Fiat Fullback


Μια ειδική έκδοση του νέου Fiat Fullback παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

Το νέο Fiat Fullback

 

Την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα πραγματοποίησε το νέο Pick-Up της Fiat, το Fullback, στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Το νέο Fiat Fullback

 

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή έκδοση του νέου Fiat Fullback, του Pick-Up της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον προσεχή Ιούνιο, ήταν το μοντέλο που επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται από 1 – 13 Μαρτίου.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Fullback Pick-Up διακρίνεται για την «Liquid Metal Grey» βαφή του αμαξώματος της, ενώ στο εσωτερικό έχουν επιλεγεί εκτεταμένες επενδύσεις από μαύρο δέρμα.

Επιπροσθέτως, οι αλουμινένιοι τροχοί των 20 ιντσών και ειδικά αξεσουάρ όπως οι ράγες στο πάνω μέρος των πλευρικών τοιχωμάτων του χώρου φόρτωσης, ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Fiat Fullback θα εφοδιάζεται με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα 2,4 λτ. που αποδίδει ισχύ 180 ίππων και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων καθώς και σύστημα 4κίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα του πίσω διαφορικού. Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ