Το αυτόνομο Nissan


Το ευφυές όραμα κινητικότητας από τη Nissan, παίρνει σάρκα και οστά με το IDS Concept, που πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

Το αυτόνομο Nissan

 

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Nissan παρουσιάζει προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομίες του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα (Intelligent Mobility vision), ενώ πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του πρωτοτύπου IDS, επί ευρωπαϊκού εδάφους.


Στον πυρήνα του προγράμματος Intelligent Mobility της Nissan, εμπεριέχονται τρεις τομείς καινοτομίας:


-Nissan Intelligent Driving: Προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση στον οδηγό, με αιχμή του δόρατος την αυτόνομη τεχνολογία κίνησης της Nissan, αλλά και της πιλοτικής κίνησης.

-Nissan Intelligent Power: Περισσότερη απόδοση και με περισσότερη δύναμη, με πρωταγωνιστές τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

-Nissan Intelligent Integration: Νέοι τρόποι ολοκληρωμένης διασύνδεσης των οχημάτων με την κοινωνία.

Αυτό το ευφυές όραμα κινητικότητας από τη Nissan, παίρνει σάρκα και οστά με το IDS Concept, που πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το όραμα για το μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και την αυτόνομη οδήγηση, το IDS Concept κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας με την εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που διαθέτει, όπως και για τις αεροδυναμικές του επιδόσεις, την συναρπαστική του επιτάχυνση, καθώς και για τις εξελιγμένες δυνατότητες της τεχνητής του νοημοσύνης.

 

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ