Στο Παρίσι το αγροτικό της Mercedes


Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το πρώτο της pickup μοντέλο ως πρωτότυπο, στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο. To μοντέλο που θα ονομαστεί X-Class, θα προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και πολυτέλεια.

 

Στο Παρίσι το αγροτικό της Mercedes

 

 

Το pickup της Mercedes θα βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017 και θα προσφέρεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Η βασική έκδοση θα στοχεύει στους παραδοσιακούς πελάτες των pickups μοντέλων, με την κορυφαία έκδοση να διαθέτει μια πιο πολυτελές νότα, παρόμοιας φιλοσοφίας με τις Denali εκδόσεις των pickups της GMC.

Κίνηση θα παίρνει από δύο diesel κινητήρες, έναν τετρακύλινδρο 2,3-λίτρων απόδοσης 187 ίππων με 450 Nm ροπής και έναν 3-λιτρο V6 turbodiesel κινητήρα απόδοσης 258 ίππων και 620 Nm ροπής, που τοποθετείται και στην GLE 350 d 4MATIC. Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά πριν το 2020, θα βασίζεται πάνω στο νέο Nissan Navara NP300, με τις δύο εταιρίες να επιβεβαιώνουν πως τόσο το pickup της Mercedes, όσο και το pickup που ετοιμάζει η Renault, θα τα κατασκευάζει η Nissan στα εργοστάσιά της στη Κόρδοβα της Αργεντινής και στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η Mercedes περιγράφει το μοντέλο πως θα είναι “ένα πραγματικό Mercedes”. Το διπλοκάμπινο pickup θα εξελιχθεί και θα σχεδιαστεί από την Daimler για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, ενώ θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Mercedes-Benz. Θα κοστίζει περισσότερο από τη πρόταση της Nissan και της Renault και θα πωλείται στις αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Νότιας Αφρικής και της Αυστραλίας, ενώ αργότερα θα πωλείται και στις Η.Π.Α.


Πηγή: autoblog.gr


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ