Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto;


To Hyundai Sonata είναι το πρώτο επίσημα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής που το σύστημα πολυμέσων του «τρέχει» σε περιβάλλον Android Auto….

 

Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto;

 

Δεν έχουμε μερικές ώρες που γράψαμε για τηνψηφιακή εποχή στο αυτοκίνητο και η Hyundai ανακοινώνει πως το δημοφιλές Sonata στην αγορά των ΗΠΑ είναι το πρώτο μοντέλο με Android Auto. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου με Android Auto πρέπει να έχουν ένα συμβατό smartphone με την σχετική εφαρμογή και την έκδοση Android 5.0 «Lollipop» ή την πιο πρόσφατη. Η επικοινωνία επιτρέπεται μόνο μέσω καλωδίου USB με σύνδεση micro-USB.

Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto;
Μάλιστα, η Hyundai παρέχει ειδική διεύθυνση για να κατεβάσει ο χρήστης το σχετικό update και να το περάσει στην μονάδα του αυτοκινήτου του μέσω ενός USB-stick (η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα). Η Hyundai αναφέρει πως ήδη είναι διαθέσιμες και οι πρώτες δωρεάν αναβαθμίσεις για το σύστημα πλοήγησης, ενώ μέσα από την κάρτα Google Now, είναι διαθέσιμες πλήθος υπηρεσιών, όπως οι προσωπικές υπενθυμίσεις, οι προτεινόμενοι προορισμοί, δελτίο πρόβλεψης για τον καιρό, μουσικά αρχεία κ.λπ. Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto;

Πηγή: caroto

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ