Οδηγούμε: Ford Mustang


Δυνατή, με συγκλονιστική εμφάνιση, κίνηση πίσω και γοητεία παλιών αμερικάνικων ταινιών παντρεύονται επιτυχώς στη νέα Mustang.

 

Οδηγούμε: Ford Mustang

 

 

Με μια ματιά 

 H 6η γενιά του θρυλικού μοντέλου της Ford
 Με κινητήρα 2,3 Ecoboost
 Σε εκδόσεις fastback & cabrio
 Στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι
 Από 42.000 ευρώ 

Αν ψάχνετε κάτι δυνατό, με συγκλονιστική εμφάνιση, την κίνηση πίσω και τη γοητεία παλιών αμερικάνικων ταινιών και δεν έχετε μια περιουσία διαθέσιμη, θα το βρείτε πίσω από το τιμόνι της νέας Mustang. H 6η γενιά του muscle car της Ford είναι πολλά πράγματα, αλλά κυρίως είναι γεμάτη χαρακτήρα. 

Η πρώτη γενιά του θρυλικού μοντέλου της Ford παρουσιάστηκε το 1964 τον Απρίλη και αποτέλεσε την έκδοση δρόμου μιας σειράς πρωτοτύπων που η Ford είχε παρουσιάσει για να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού. Ενδιαφέρον έχει ότι το αρχικό πρωτότυπο ήταν 4θέσιο και μετά μετατράπηκε και διθέσιο (2+2). Τον πρώτο χρόνο της παραγωγής της ήταν ήδη το πιο επιτυχημένο μοντέλο του κατασκευαστή μετά το Model A. H Mustang είναι το μοντέλο που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των αμερικάνικων “pony-cars”, δηλαδή των σπορ κουπέ με μακριά καπό και κοντό πίσω μέρος. Η εμφάνισή της είναι υπεύθυνη για μια σειρά τέτοιων μοντέλων, όπως η Chevrolet Camaro, η Pontiac Firebird και το Dodge Chellenger. Μοντέλα ευρύτερα γνωστά και ως muscle cars, λόγω των κτηνοδών τεχνικών τους προδιαγραφών. Μετά από 9.000.000 πωλήσεις και αφού έχει κλείσει τα 50 χρόνια παρουσίας της στην αγορά, η Ford Mustang 6ης γενιάς έρχεται για να αποτελέσει και την πρώτη Mustang που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Ο νέος, παγκόσμιος χαρακτήρας της έχει οδηγήσει σε μια σειρά από αλλαγές δομικές (π.χ. πιο ελαφριά), κινητήριες (και με «μικρό» EcoBoost 2,3 λίτρων), αλλά και αισθητικές (πιο εκλεπτυσμένη). Όλα αυτά έχουν ως σκοπό να κερδίσουν το δύσκολο Ευρωπαϊκό κοινό, αλλά χωρίς να αλλοιώσουν τον αυθεντικό χαρακτήρα του μοντέλου. Οδηγώντας τη νέα Mustang επί γερμανικού εδάφους προσπαθούμε να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές. 

 

 

Οδηγούμε: Ford Mustang  Εμφάνιση: Ρετρό γοητεία σε πακέτο 2015 Οδηγούμε: Ford Mustang

Κινητήρες – Κιβώτια: Με EcoBoost & V8

Οδηγούμε: Ford Mustang

Εσωτερικό: Σύγχρονες τεχνολογίες σε muscle φόντο

Οδηγούμε: Ford Mustang

Τεχνολογία για το δρόμο

Οδηγούμε: Ford Mustang

Οδηγώντας τη Mustang

Οδηγούμε: Ford Mustang

Τιμές και εκδόσεις

Πηγή: www.autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ