Νέο Defender το 2019


Μην περιμένετε να δείτε το νέο Land Rover Defender (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) πριν το 2019 στους δρόμους, αφού η έκδοση παραγωγής δε θα είναι έτοιμη νωρίτερα από το 2018.

 

Νέο Defender το 2019

 

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχονται οι απανταχού φίλοι του Defender. Βλέπετε, τον περασμένο μήνα η Land Rover σταμάτησε την παραγωγή του, ενώ τώρα μαθαίνουμε πως θα καθυστερήσει να παρουσιάσει το μοντέλο που θα το διαδεχθεί. Μην περιμένετε κάτι πριν το 2019 στους δρόμους, αφού η έκδοση παραγωγής δε θα είναι έτοιμη νωρίτερα από το 2018.

Μπορεί το νέο Defender να είναι προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Land Rover, ωστόσο πρέπει να δημιουργήσουν πρώτα ένα βιώσιμο επιχειρηματικά πλάνο για το μοντέλο. Βλέπετε παράγεται σε σχετικά μικρό όγκο και πρέπει να έχει μια τιμολογιακή πολιτική που να το καθιστά προσιτό.

Για αυτό το λόγο, το νέο Defender θα μοιράζεται αρκετά μέρη του με άλλα αυτοκίνητα της Land Rover, ώστε να μειωθεί το κόστος έρευνας και ανάπτυξης. Η Land Rover εκτιμά πως θα πουλά περίπου 50.000 «κομμάτια» ετησίως. 

Το νέο μοντέλο της θα κάνει χρήση του αλουμινένιου monocoque σασί, θα διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση και θα φορά κινητήρες τοποθετημένους κατά το διαμήκη άξονα. Το νέο Defender θα είναι παρόμοιο σε διαστάσεις με την προηγούμενη γενιά του, ενώ θα προσφέρεται σε τουλάχιστον δύο μήκη μεταξονίου, αλλά και σε πέντε διαφορετικά αμαξώματα.


Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ