Η πολυτέλεια συναντά την τελειότητα


Το αυτοκίνητο που έσπασε κάθε ρεκόρ στις δοκιμές πρόσκρουσης και έλαβε τη διάκριση «τέλειο», με επιτυχία 100% για τη λειτουργία των συστημάτων ασφάλειας και του αυτόνομου φρεναρίσματος πανικού, γίνεται ακόμα πιο πολυτελές, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες οτιδήποτε επιθυμούν. 


Η πολυτέλεια συναντά την τελειότητα


Η Volvo παρουσίασε μια νέα έκδοση του XC90 με την ονομασία Excellence, η οποία απευθύνεται στους πιο εύπορους πελάτες και είναι διαθέσιμη μόνο online και σε επιλεγμένες αγορές. Η πολυτελέστερη έκδοση του μεγάλου σουηδικού SUV προσφέρεται αποκλειστικά σε τετραθέσια διάταξη, εξασφαλίζοντας ανέσεις επιπέδου VIP στο εσωτερικό. 

Η πολυτέλεια συναντά την τελειότητα

 

Οι επιφάνειες στην καμπίνα καλύπτονται από χειροποίητο δέρμα υψηλής ποιότητας, τα προσκέφαλα των καθισμάτων έχουν σχεδιαστεί ώστε να ξεκουράζουν τον αυχένα, ενώ οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους και λειτουργία μασάζ. Από τον εξοπλισμό δεν λείπουν οι θερμαινόμενες και ψυχόμενες ποτηροθήκες, το ψυγείο, τα πτυσσόμενα τραπεζάκια, οι οθόνες τύπου tablet και τα χειροποίητα κρυστάλλινα ποτήρια της εταιρείας Orrefors. 

Η πολυτέλεια συναντά την τελειότητα

Για την βέλτιστη ακουστική έχει τοποθετηθεί ένα προηγμένο σύστημα της Bowers & Wilkins, με την ηχομόνωση να έχει βελτιωθεί. Το XC90 Excellence είναι διαθέσιμο αρχικά, στην υβριδική plug-in έκδοση Τ8 απόδοσης 410 ίππων.

Πηγή: zougla.gr


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ