Η MUNSTANG ποιο προσιτή πλέον στην Ελλάδα!


Όταν η Ford ανακοίνωνε εχθές την τιμή της βασικής για την Αμερικανική αγορά 2015 Mustang V6, αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για τις πολυαναμενόμενες Ecoboost και GT εκδόσεις. Ήταν όμως θέμα χρόνου για το Mustang6G να ανακαλύψει τις τιμές και να τις μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η MUNSTANG ποιο προσιτή πλέον στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το ειδικό-σε-οτιδήποτε-Mustang site, μία standard Mustang Ecoboost θα κοστίζει 25.995 δολάρια, 1.570 δολάρια περισσότερα από την V6 έκδοση. Εκτός όμως από τον 2.3 λίτρων, turbo τετρακύλινδρο με τα 305 άλογα και τα 406 Nm ροπής, τα επιπλέον αυτά χρήματα αγοράζουν LED φώτα ομίχλης, αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, αλουμινένια διακοσμητικά στο εσωτερικό και τεχνολογία active noise cancellation.

Αν από την άλλη είσαι παραδοσιακός και πιστεύεις πως “Mustang=V8” τότε να σε ενημερώσω πως για να αποκτήσεις μία Mustang GT με τον 5-λιτρο V8 που αποδίδει 420 άλογα και 528 Nm ροπής, θα χρειαστεί να αποχωριστείς 32.925 δολάρια. Βέβαια εκτός από την επιπλέον δύναμη και τον ήχο, αποκτάς τον standard εξοπλισμό των προηγούμενων εκδόσεων, συν: καπό με αεραγωγούς, διπλή απόληξη της εξάτμισης, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, μεγαλύτερα φρένα και το ηλεκτρονικό σύστημα burnout.

Τέλος, αν είσαι οπαδός των συλλεκτικών εκδόσεων και θέλεις μία Mustang GT 50 Year Edition, τότε η τσέπη σου θα γίνει κατά 46.995 δολάρια ελαφρύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για την ειδική αυτή Mustang GT, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή: Autoblog

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ