Έρχεται με 300 άλογα το νέο Opel Astra OPC!


Πιο ισχυρό από ποτέ θα έρθει το νέο κορυφαίο Opel Astra, το οποίο θα μπει στην παραγωγή το 2018 (φωτό: το «απλό» Astra).


Έρχεται με 300 άλογα το νέο Opel Astra OPC!


Η Opel εξελίσσει ήδη τη νέα κορυφαία έκδοση OPC της καινούργιας γενιάς του Astra, με το νέο μοντέλο να ετοιμάζεται για να μπει στην παραγωγή το 2018, έχοντας turbo κινητήρα 300 ίππων.

 

Οι πληροφορίες έρχονται από τη γερμανική Auto Bild, σύμφωνα με τις οποίες το νέο Opel Astra OPCθα διαθέτει εκτός από 5θυρο και στέισον αμάξωμα, βασισμένο πάνω στη νέα γενιά του Opel AstraSports Tourer.

 

Ο κινητήρας του θα είναι φυσικά turbo, 4κύλινδρος και με ισχύ που θα φθάνει τους 300 ίππους έναντι 280 στο προηγούμενο μοντέλο, φέρνοντας αντιμέτωπο το νέο Astra OPC με αυτοκίνητα όπως το VWGolf R (300 άλογα), το Honda Civic Type R (310 άλογα) και το Ford Focus RS (350 ίπποι).

 

Σε αντίθεση πάντως με το Golf R και το Focus RS που είναι τετρακίνητα, το νέο Opel Astra OPC θα είναι προσθιοκίνητο, όπως και το Civic Type R.

 

Φυσικά, εννοείται πως οι μηχανικοί και τεχνικοί του τμήματος Opel Performance Center θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις σε πλαίσιο, τιμόνι και φρένα, που θα φροντίσουν ώστε το νέο AstraOPC να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: Autobild


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ