Ένα ιδιαίτερο «αντίο» στο Land Rover Defender!


Η STARTECH δημιουργεί μια ειδική έκδοση για το Land Rover Defender!

 

STARTECH

 

Θέλοντας να αποχαιρετίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το Land Rover Defender, του οποίου η παραγωγή φτάνει στο τέλος της μετά την 68χρονη ιστορία του, η εταιρεία STARTECH δημιούργησε μια ειδική έκδοση για το θρυλικό off-road αυτοκίνητο και θα τη διαθέσεις το κοινό στον περιορισμένο αλλά και συμβολικό αριθμό των 68 μοναδικών μοντέλων.

Ως βάση για τη δημιουργία του STARTECH SIXTY8 επιλέχθηκε ένα Land Rover Defender 110 Station Wagon και εξωτερικά βάφτηκε σε γκρίζες αποχρώσεις που, σε συνδυασμό με την αλουμινένια ποδιά και τις 18 ιντσών ζάντες, δίνουν μια vintage αισθητική στο ειδικό αυτό μοντέλο.

 

LAND ROVER

 

Στο εσωτερικό οι αισθητικές βελτιώσεις έχουν και εκεί το σκοπό να ξυπνήσουν αναμνήσεις και να κάνουν τους 68 τυχερούς ιδιοκτήτες του ειδικού αυτού Defender λίγο πιο νοσταλγικούς.

 

DEFENDER

 

Δέρματα στις αποχρώσεις του καφέ έχουν επιλεγεί για τις θέσεις της καμπίνας, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα από την Alpine καθώς και κάμερα οπισθοπορείας.

 

SIXTY

 

Η ειδική αυτή έκδοση του Land Rover Defender κινείται από έναν 2,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 122 ίππων ισχύος και 360 Nm ροπής, ενώ διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και φυσικά μόνιμη τετρακίνηση με δυνατότητα πλήρους εμπλοκής και επιπλέον μείωσης της σχέσης μετάδοσης για δύσκολες εκτός δρόμου δραστηριότητες.

 

DEFENDER LAND ROVER

 

Τέλος, για όσους θα έχουν την τύχη και την επιθυμία να αποκτήσουν αυτό το συλλεκτικό Land Rover Defender η τιμή του ανέρχεται ούτε λίγο ούτε πολύ στις 68.000 Ευρώ για την 5-θέσια έκδοση και στις 70.000 περίπου για την 7-θέσια.

 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

Πηγή: automoto.com.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Scroll Up