Εν αναμονή του νέου Toyota Hilux


Τον γύρο του κόσμου κάνει μια νέα φωτογραφία που αποκαλύπτει ξεκάθαρα τη σχεδίαση του εμπρός και του πίσω τμήματος του αμαξώματος του πολυαναμενόμενου Toyota Hilux νέας γενιάς.

Αν και τα στοιχεία αναφορικά με τη μελλοντική γενιά του Toyota Hilux  είναι ιδιαίτερα περιορισμένα, κάποιος «καλοθελητής» αποφάσισε να ξεσκεπάσει και να φωτογραφίσει τη νέα γενιά του Toyota Hilux, αποκαλύπτοντας την μορφή που θα έχει τόσο το εμπρόσθιο τμήμα όσο και το πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Εν αναμονή του νέου Toyota Hilux
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ωστόσο γνωστές σε σχέση με τα όσα έχουμε αναφέρει στο παρελθόν για το Toyota Tacoma και γενικότερα για τη νέα γενιά του Toyota Hilux.

 
Σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, η πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του Hilux καθιστά σαφές πως αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες (αλλά όχι εκτεταμένες) τροποποιήσεις στην σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος.

Η νέα μάσκα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και με φαρδιές χρωμιωμένες γρίλιες. Από κάτω της εδράζεται μια ευμεγέθης εισαγωγή αέρα τραπεζοειδούς σχήματος ενώ και ο προφυλακτήρας είναι τροποποιημένος, φιλοξενώντας στις άκρες του τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με έντονες αυλακώσεις που ξεκινούν από τις ενώσεις της μάσκας με τα φωτιστικά σώματα, είναι και το κάλυμμα του κινητήρα, προσδίδοντας έναν πιο επιβλητικό χαρακτήρα στο μελλοντικό ιαπωνικό Pick-Up.

Στο υπόλοιπο τμήμα του αμαξώματος, σε πρώτη φάση δεν παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές, δεδομένου και του χαρακτήρα του οχήματος ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για πάσης φύσεως εικασίες.

Οι πηγές ισχύος του νέου Toyota Hliux
Σε ότι αφορά στους κινητήρες που θα αναλάβουν την κίνηση του νέου Hilux, οι πληροφορίες είναι μάλλον ασαφείς προς το παρόν καθώς σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γίνεται λόγος για 4κύλινδρους κινητήρες 2,5 λτ. και 3,0 λτ. ενώ προαιρετικά αναμένεται να υπάρξει και η επιλογή ενός V6 κινητήρα 4,0 λτ. για συγκεκριμένες αγορές.
 
Πηγή: https://www.autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ