Εν αναμονή της νέας Ferrari


Με ορισμένες προωθητικές εικόνες, η Ferrari μας προετοιμάζει για ένα νέο μοντέλο -πιθανώς την ανανεωμένη εκδοχή της 458 Italia με twin-turbo V8 μοτέρ 675 ίππων- το οποίο θα παρουσιαστεί το Μάρτιο στη Γενεύη.

Εν αναμονή της νέας Ferrari

Παίζοντας το παιχνίδι του σύγχρονου μάρκετινγκ, η Ferrari δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες προωθητικές εικόνες αυτού που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Οι λέξεις κλειδιά της καμπάνιας είναι επιδόσεις, συναίσθημα και σχεδίαση, με τις φωτογραφίες να απεικονίζουν αυτό που θα μπορούσε να αποτελεί μέρος της εμπρόσθιας όψης του νέου μοντέλου.

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι αρκετά να αποκαλύψουν την ταυτότητα του εν λόγω μοντέλου. Πιθανότατα, πάντως, να μιλάμε για μια ανανεωμένη εκδοχή της 458 Italia, ένα μοντέλο που έχει «συλληφθεί» να δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο και το οποίο πιστεύεται πως θα ονομάζεται 458 M (Modificata).

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ευρύ κοινό το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης, ενώ ηFerrari «υπόσχεται» πως θα επιστρέψει αύριο με περισσότερα στοιχεία της ταυτότητας του οχήματος. Σύμφωνα, πάντως, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σημαντικότερη διαφορά στο ανανεωμένο μοντέλο θα είναι η αντικατάσταση του V8 συνόλου των 4,5 λίτρων, με ένα twin-turbo V8 χωρητικότητας 3,8 λίτρων, το οποίο θα αποδίδει γύρω στους 675 ίππους και περίπου 745 Nm ροπής. Λογικά θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και θα είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3,4 δλ., ενώ αναμένεται να έχει τελική ταχύτητα άνω των 325 χλμ./ώρα.

Εν αναμονή της νέας Ferrari

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ