Διαρροή για τη νέα BMW 7


Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για τη νέα «επτάρα» της BMW…

 

 

Διαρροή για τη νέα BMW 7

 

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τα πρώτα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ηBMW για τη νέα Σειρά 7 που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, κάποιοι Ελβετοί οπαδοί της μάρκας (www.facebook.com/LikeBFS) ανάρτησαν μερικές φωτογραφίες με ακάλυπτο το αυτοκίνητο από καλύμματα και όπως μπορείτε να δείτε αυτό που κάνει εντύπωση στη νέα 7άρα είναι το μεγάλο πλάτος της. Από εμπρός έχει υιοθετηθεί το μοτίβο της μικρότερης τριάρας, ενώ οι προβολείς λέιζερ (laser) εκτείνονται μέχρι τη μάσκα με τα παραδοσιακά νεφρά. Γνώριμο δείχνει και το εσωτερικό, ενώ δεν φαίνεται το πόσο high tech θα είναι.

Διαρροή για τη νέα BMW 7

Όπως είχαμε γράψει η μεγάλη είδηση στη νέα Σειρά 7 είναι πως για πρώτη φορά η ναυαρχίδα της BMW θα διαθέτει και τετρακύλινδρες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, η 725d θα έχει κάτω από το καπό της έναν δίλιτρο ντίζελ με 218 PS, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η 760i με 12-κύλινδρο μοτέρ και ισχύ περίπου στα 550 PS. Θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση -με το σύστημα της αντίστοιχης X5 xDrive40e- με τετρακύλινδρο turbo δίλιτρο βενζινοκινητήρα 245 PS που θα υποβαστάζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 70 kW ενσωματωμένο στην μετάδοση.


 
Διαρροή για τη νέα BMW 7
Διαρροή για τη νέα BMW 7  Διαρροή για τη νέα BMW 7  Διαρροή για τη νέα BMW 7  Διαρροή για τη νέα BMW 7
Διαρροή για τη νέα BMW 7  Διαρροή για τη νέα BMW 7

Πηγή: caroto

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ