Αυτό είναι το Subaru WRX STI για το νέο Gymkhana


Η Subaru παρουσιάζει το αγριότερο WRX STI που κατασκεύασε ποτέ. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο Travis Pastrana στο Gymkhana 11 και όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες η εμφάνισή του είναι άκρως επιθετική.

Αυτό είναι το Subaru WRX STI για το νέο Gymkhana

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από carbon, έχει τεράστια πίσω αεροτομή, μεγάλο διαχύτη, φουσκωμένα φτερά, splitter, με την εξάτμιση να βγαίνει από τις τρύπες στο καπό, κάτω από το οποίο κρύβεται ένας άκρως βελτιωμένος boxer κινητήρας, με την Subaru να μην ανακοινώνει για την ώρα τεχνικές του λεπτομέρειες.

Η Hoonigan Racing Division θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αργότερα φέτος, με την προβολή του νέο video να γίνεται το 2021. Για το Gymkhana 11, έχουν κάτσει στο τραπέζι η Hoonigan, η Subaru και ο αγωνιστικός συνεργάτης της Subaru, Vermont SportsCar, και εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μαζί με τον Pastrana.

Αυτό είναι το Subaru WRX STI για το νέο Gymkhana

Ο Pastrana δεν είναι ξένος προς τα Gymkhana, καθώς εμφανίστηκε τόσο στο Gymkhana 5, όσο και στο Gymkhana 10. Η αλλαγή αυτή δεν είναι μόνιμη, καθώς ο Block θα επιστρέψει σύντομα σε Gymkhana videos, ώστε να μας δείξει τη νεότερη δημιουργία του, το Hoonifox.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ