Αγόρασε αυτοκίνητο με κέρματα…


Έγινε και αυτό… για όλους εσάς που μαζεύετε κέρματα σε τασάκια, δοχεία, σε τσέπες και κουμπαράδες, κάποια στιγμή όλα αυτά τα ψιλά μπορεί να σας αγοράσουν ένα αμάξι!

 

Αγόρασε αυτοκίνητο με κέρματα…

 

Σε αυτό τουλάχιστον πίστεψε ένας Κινέζος και, πράγματι, ήρθε η στιγμή που διάβηκε το κατώφλι μίας αντιπροσωπείας με 4 τόνους κέρματα(!) για να αγοράσει το αυτοκίνητο που είχε βάλει εδώ και μήνες στο μάτι! Δεν γνωρίζουμε από ποιο… παγκάρι τα συγκέντρωσε όλα αυτά, το σίγουρο όμως είναι ότι χρειάστηκαν 10 υπάλληλοι για να τα κουβαλήσουν από το φορτηγό που τα μετέφερε στην έκθεση.

Αντίστοιχα κανείς δεν ξέρει πόσες εργατοώρες ξοδεύτηκαν για να μετρηθούν. Το σύνολό τους, πάντως, ανήλθε στα 680.000 yuan, ήτοι 97.000 ευρώ! Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για να συγκεντρωθεί σε κέρματα. Έτσι, ο ευτυχής Κινέζος έφυγε με το νέο του απόκτημα, που σίγουρα ζύγιζε λιγότερο από το ποσό που έδωσε. Όσο για το φορτίο των κερμάτων, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε περισσότερα, αφού λογικά η ιστορία επαναλήφθηκε, με ένα ακόμα φορτηγό να σκάει έξω από μια τράπεζα…

Πηγή: caroto

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ